susu badan

Kandungan bpa bulan/minggu yg sesuai utk amalkn supplement pertambahan susu badan?

2 Balas

Tidak.prlu ambil supplement sis...jnji lepas sis slmt melahirkn sis try kerapkan susu kan bby in shaa Allah ianya akn byk...cuba sis g dkt wall sy...sis bc apa sy pnh share..try join ig pakar lactating yg sy suggestkn..byk ilmu yg sis blh bljr dr sana..utk susukan bby... https://community.theasianparent.com/q/jika-ada-mommies2-yg-sush-hti-memikirkan-ttg-macam-mana-nk-bersalin-tenang-saya/2250122?d=android&ct=q&share=true

Bagi saya tak perlu milkbooster. Makan makanan berkhasiat, makanan yang ibu suka. & susu ibu based on demand. Selagi baby menyusu insyaAllah susu tak putus