Supplement tmbah susu badan

Bole suggest supplement ap tuk tmbah susu badan??

8 Balas

Byk makan lobak putih, longan and kurma.. klau mcm sy mkan durian susu jadi meriah 😂😂 tpi skrg tkmusim durian pulak .. hehehehehheheh jgn lupa minum air byk.. jgn stress2 . Stress2 atau kurg rehat pon susu boleh drop jgak..

2y ago

Anak sy alhamdulillah dia ok je 😅 hahhahahahaha so far tkde bau la cuma dia lemak manis santan kelapa 😝

A lot of people think it’s just food related - but it’s equally important to focus on sleep and being happy. :)

usia baby awak? apa yg buat awak rasa susu badan awak kurang? baby directfeeding ke?

Tak pernah ambil supplement. Banyak kan minum air, kerap kan menyusu kan anak

Mkn real food. Sayur sawi, Pak choy, kurma, susu.

Innate Lactea by Ika Nabella ❤️

Susu anmum lacta

bykkan sayuran