Susu badan

Supplement ape yg elok utk bg ada susu badan ye? Dah 3 hari bersalin susu badan masih xade 😥 tolong sayaaa 😭

2 Balas

Tak perlu ambil suplemen.. Minum air masak sehari 2liter.. Dan makan sup sayur lobak putih.. Kalau nk minum pulak.. Susu HL atau goodday yg low fat punye.. Ambil dgn kurma cina 7bijik.. Bila rase macam berdenyut kt breast tu.. Urut2 bahagian antara bawah ketiak mghala ke hujung puting.. Insyallah.. Melimpah ruah susu nanti

Hr ke 4 ke 5 bru nmpk susu putih tu sis. Hr ketiga ni masih kolostrum psl tu x nmpk.