Penambahan susu badan

Makanan apa yg boleh menambahkan susu badan tanpa mengambil supplement?

2 Balas

Amalkan pemakanan yang seimbang dan sihat. Cari juga apa 'milk booster' awak. Setiap orang tak sama. Macam saya, any salad dishes are my milk booster. Selain daripada makanan, jadual penyusuan kena jaga. Terpakai untuk pumping juga. Lastly, emosi. Be happy, no stress. Ini pun mempengaruhi production susu. Harap membantu 🌹

1y ago

betul apa yg puan ni cakap. setiap individu berbeza milkbooster dia. macam saya any kind of coffee is my milkbooster. ada juga mommy minum coffee susu drop. make sure jaga demand dan supply awak. selagi awak jaga both ni, inn shaa allah production susu awak akan sentiasa maintain.

makan byk2. minum air masak byk2.