Normal ke awl kehamilan rasa skt pinggang dan bwh ari2 sakit segugut mcm nk period,

Kandungan berusia 4 minggu

2 Balas

Sy tak tau normal ke tak tapi pengalaman sy masa tau pregnant anak first hari tu mcm puan ni. Ingatkan sakit senggugut nak period sebab sy jenis irregular period dan masa tu dah 2 bulan tak period. Dah pegi klinik, pegi hospital, dah check UPT tapi semua negatif. Masa tu dah suspek appendicitis la suspek fibroid la. Doc dah plan nak operation dah. Tapi Allah panjangkan umur baby. Bila pegi hospital private, baru tau rupanya sakit pregnant. Buat blood test, dah 4w kandungan

Normal selagi takde bleeding atau sakit melampau