Doakan sis kuat

(kandungan 4weeks 5days) Sedih tauu bleeding+sengugut pastu scan dapat tahu kandungan luar rahim 😞 lepas tu ada cyst pulak........ -Sebelum ni pernah czer anak no 1 pada tahun 2017(Disember) -Operation apendix pada tahun 2020(Jun) -Now 2021? Hmmm ku berserah padaMu YaAllah 😩😩 Tunggu doktor pakar mengesahkan je macam mana...

1 Balas

Semoga sis kuat.. Dan dipermudahkan segala urusan sis.. InsyaAllah.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin..