Boleh bersama suami?

Saya masa 8minggu pernah bleeding dr put as threaten miscarriage. Tapi sehari tu je lepastu tak pernah lagi bleeding. And masa 16week saya operate buang cyst, baby so far Alhamdulillah sihat je bila scan. Now dah 19minggu, boleh ke bersama suami? Saya takde rasa sakit ap2. Cuma nak tahu kandungan 19minggu ni dah kira kuat ke untuk bersama? #pleasehelp #bantusharing #firstbaby

3 Balas

Susah nk bantu jwb soalan sis ni.. sbb kandungan sis xsama mcm kami. Kalau bersama bleeding, sis hold.. kalau ok teruskan..

consult dgn doctor masa checkup. since u bru operation kan.

boleh