4 minggu: Rahim terbalik & cyst

Doakan kandungan saya kuat. Pernah gugur 2 kali sebelum ni. Scan untuk pregnancy kali Dr kata rahim terbalik dan ada cyst besar. 😭

11 Balas

org yg perlu kuat dn positif adalah sis sndiri ya..jgn fkir bnda2 negatif..sis kena percaya apa yg jdi dn akn jdi smuanya di Allah bgi yg terbaik...saya masuk wad kcemasan hngga kna srong katil stroller sbb sakit perut sangat...rupnya bru tahu rahim trbalik dan cyst trpintal..cyst pula jenis xbole larut sndiri msti pmbedahan sbb isi bukan air..sakitnya hnya Tuhan yg thu...sya totally bed rest slama 3-4 bulan, makan buah2an bnyk dn mknan sihat..alhmdulillah skrg cyst sya dh xda..rahim pn back to position..💗 jgn stress k,cyst pn salah satu brpunca dri hormon stress.

Kita serupa 2 kali keguguran... Sya nekat ambik sejenis minuman jus setiap pagi... Untuk menghapus cyst syukur baru sebotol... Amal selama 3tahun menunggu hamil... Akhirnya sya hamil juga dgn mengamal lah produk W-PRO... Syukur Allah makbul doa dan usaha sy tak sia2... AMIN2🥳 #BERKONGSI KEBAIKAN..... HAMIL 2BULAN...

tiada yg musthil.. kuat Maha kuasa.. kakak sulung sy pon rahim terbalik... tapi alhamdulillah dlm adik brdik dia pling subur n senang bersalin...

rahim tbalik slalu urut dgn bidan ok balik..sis try ikhtiar.smoga dpermudahkn smuanya 🤲

Insyallah.. Semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat semua nya insyallah..

be strong. always pray.. semoga di permudahkn.. fikir yg positif.. 🥰

Semoga dipermudahkan sis dan baby. Jaga makan dan kesihatan untuk baby

Semoga dipermudahkan segala urusan sis semoga cepat sembuh

semoga dipermudahkan sis.. inshaaAllah.. sis kuat!

smoga dpmudahakn sgala urusan ya sis