Hamil tanpa simptom

Kandungan 4 minggu da boleh detect ke upt double line??

11 Balas

Saya pun 4 weeks dah check upt sebab lewat period 2 hari. Check upt double line jelas pakai jenis dip n tell. Skrg dh week 6 still takde alahan apa2. Risau juga sbb belum scan jadi tak pasti 😅 doakan sy ya

Klu period regular, akn naik samar2 klu check jenis strip. Nk lebih kepastian pkai brand clearblue.

Tengok pada org , tapi try je check , saya masa first check pon mse kandungan 4 weeks

setengah org boleh detect . depends hari subur kita gak . takpe cube je 🤲🏻🥰

Sya 4 weeks mmg naik double line samar so pergi check klinik ada dah kantung kecik

dh boleh detect sis,sy msa 4week cek upt dh naik double line 2 terang plk tue...

Kalau dah cukup tinggi boleh je. Depends pada jenis upt jugak

saya 3minggu dah baby hari tu chek 4kali double line

bole je.. sy 2ari sblm due period dh terang....

dapat sis ...🤭