Kulit kesat selepas guna nappy cream.

Kami diuji dengan C19 dan anak kerap berak. Jadi punggungnya merah, bukan ruam. Saya guna nappy cream guna produk X. Kulit jadi kesat di tempat merah tu. Sekali sehari. Hari ni guna nappy cream produk Y. Sama juga kesat kulit anak saya. Pakai nappy cream ni kena kulit yg betul² ruam ke? Langsung saya guna minyak zaitun utk lembabkan kulit kesat tu.

9 Balas

nappy cream jenama apa puan , kalau yang beli kat farmasi tu saya pun pernah guna tapi alhamdullillah elok je ruam anak cepat hilang .. kadang2 tu pampers tak serasi pun boleh jadi masalah juga puan ..

2y ago

puan try guna nappy cream jenama pureen pastu puan sapu dengan bedak merah .. inshaallah