Ruam susu bayi pada muka jangan guna Sudo Cream / Nappy Cream.

Saya da jumpa beberapa orang di farmasi semua cakap bahan yang digunakan dalam nappy cream tak sesuai untuk kulit muka bayi. Sebab sebelum ni ada yang suggest dekat saya guna sudocream mula2 tu menjadi lama ke lamaan tu kulit baby saya jadi kasar & bersisik . Sampai la saya guna Ezlief cream tak sampai 3 hari alhamdulillah kulit baby makin okay. Untuk yang nak try boleh cari dekat farmasi yang macam ni.

Ruam susu bayi pada muka jangan guna Sudo Cream / Nappy Cream.
1 Balas

Bagus.. Awat la yg buat nappy cream utk kulit anak