Nak tanya yer .... Kalau Gdm insulin sakit x , sbb saya first Tym sblm ni makn ubat ..

Kali ni mgandung BBY K5 , tinggi pulak gula Jdi doc suruh guna insulin p Sya xmahu sbb takut ... Saya makan ubat LG 1 hari 4 biji makan . Boleh x bgi pendapat tuk ksehatan BBY ...

1 Balas

kalau doc suh insulin tu kena ikut je .. tkut risiko dkt baby atau mak .. sbb pernah ada sejarah gdm jadi mmg kena ikut je .. mcm sya 1st time sangkut gdm anak ke 6 ni .. tu pon x tau nape leh sangkut padahal mual trok😂

2y ago

nak kata skit tu , kalau bab jarum mmg skit 😂 tu depend kita nak kawal skit tu mcm mana je .. bykkan zikir selawat time nak cucuk kalau nervous atau tkut ..