gugur

Kali ketiga gugur..ya allah semoga aku kuat dan terus kuat.bole share pengalaman sekurang kurangnya utk naikkn semula semangat sy..

1 Balas

Sy pon baru gugur yg ke 3 pd 8hb 12 aritu sis..harap sis bersabar dan terus kuat..in shaa allah Allah dh janjikan yang terbaik ..sabar dan doa banyak²..moga ada rezeki untuk kita tahun 2020 ni.aamiin🤲

5y ago

Yeke...tp sy blm ad zuriat lg. Kawin bln 2 hri tu...rasa x guna sgt diri ni..masa yg sama rasa kecewa harapan tggal kenangan...doakn sy kuat mcm awk jgak