Gugur 11 minggu

Assalamualaikum semua. Pada hari rabu, 5/4/23, genap 11 minggu kandungan, saya telah gugur. Minta doa dari ibu² sekalian semoga saya kuat hadapi ujian ni. Allah lebih menyayangi bayi saya. 😢 #secondbaby #miscarriage

4 Balas

Waalaikumsalam. Semoga dipermudahkan segala urusan sis. Allah sebaik2 perancang atas segala sesuatu. Saya pun menghadapi ujian yg sama macam sis. Kandungan saya juga telah gugur genap 10 minggu pada 4/4/23. First baby🥲 tapi saya dan suami redha. Baby sedang bermain dan tunggu kami di pintu Syurga💕

Allah, moga sis kuat, bole kongsikan, mcm mne bole gugur sis?

semoga dipermudahkan segala urusan awak sis 💕

Moga dipermudahkan sis urusan awk.