Hai semua do'akan saya kuat menghadapi ujian ni semoga allah gantikan dgn yg lebih baik lg gugur 5w

Kawin dah 9 bulan gugur dah 2 kali

3 Balas

Inna Lillahi wa inna ilayhi raji'un. Faham perasaan awak sebab pernah di tempat awak tahun lepas. Dalam setahun kahwin tu gugur dua kali. Kali kedua tu betul betul hari anniversary setahun. Semoga awak dikurniakan rezeki zuriat yang soleh/solehah insyaAllah aamiin 🤲🏻❤️

1y ago

aamiin terimakasih sis

salam takziah sis. semoga kuat hadapi ujian. lepas ni rehatkan rahim lama sikit ya supaya mental & fizikal sis pun dapat pulih sepenuhnya. inshaAllah selagi ada rahim selagi tu ada peluang utk dpt zuriat. doa yg baik2 je.

1y ago

semoga allah gantikan dengan yg terbaik

Salam takziah, semoga sis kuat ya. Ujian utk sis dan suami. Insyaallah Allah akan bagi rezeki yg lebih baik utk sis dan keluarga. Take care ❤️

1y ago

aamiin allahu aamiin tq sis