Stress

Kali ke3 dlm 2 bln ni perut sakit psi angin. Makan mmg jaga. xtau la psipa. Hosp dok bg pil gastrik ngan ubat putih tu ja la..

5 Balas

Sy masa awl prengnant mcm tulaa jgk, 3 4kli p klinik tp sama jgk, doc bgi obat gastrik..tp x jalan pn, sy pergi klinik swasta bru okey, doc bagi obat angin..mmg mujarab n serasi dgn sy..Alhmdulillah dgn izin Allah ❤

5y ago

Xthu ubat apa..tp doc ckp obat angin..

Saya pun ada jugak perut masuk angin masa mengandung.. Sakit nyaa Ya Rabbi. Tapii slow2 sy makan roti cicah milo.. Pas tu bru makan nasi ke bihun ke atau apa2. Makan kena Sikit2. Tapi berulang

Mungkin xserasi dgn ubat dr doc tu kot. Cuba klinik lain lak

dh tukaq ubat pn sama

Normal kalau mengandung memang akan pedih ulu hati n cepat kena gastric