Makan meggie

Kalau trimester , makan meggie boleh ke??? Serasa nak makan meggie kari yg jual dkt 7e tuu skrng ni.

31 Balas

boleh je..sy dlu alahan xleh MKN nasi..MMG kerap makan Maggi je..tpi bila alahan dah berkurang..boleh dah kurangkan MKN Maggi..makan makanan berkhasiat

sy awal kehamilan maggi jaa mmpu telan . sy mkn jaa . yg pnting suda mkn tuh takpyh laa nak pkir ngative sgt hehhe klu mngidam tuh mkn jaa tp jan sllu 😌

Ikut orang kot..saya 3 kali makan maggie 3 kali ada spotting merah keluar pada esoknya..so takutt nak makan lagi..😭 now 12 weeks..😁🌸

2y ago

ouhhhh, pahammm.. in sha Allah takdee pape.. goodluck mummy to be

sy klo dh teringin mkn je.. ape² Mknan pun..dpt sekali ok la.. lepas ngidam.. ank no2 xda mkn fast food pun kuning teruk

Sy lagi mengidam samyang pedas tu, nk mkn dgn sosej panas2 .. makan dalam kuantiti sikit la buat rasa2 tekak

saya pula tak tahu maggi ne tak bagus untuk ibu mengandung 2,3 hari ne saya makan Maggie!! sya masih trimester ke 1

2y ago

Sya belum pergi check masih 6week..

kalau boleh elakkan.. kalau nak sgt makan biar berpada pada... jgn slalu sgt... makan sparuh megi pon dah cukup...

boleh je..bukan selalu awk.makan pun..lagi satu jgn mkn maggi yg over pedas tu.. yg biasa2 ok lah.. 😊

2y ago

haaaaa, pahamm pahammm. tengkiuuuu

saya mkn je sbb bukan mampu sgt nak beli sllu di bilang ipar xbagus nnty baby kecil Btul ka..😢

2y ago

ouhh, pahamm pahammm. temgkiuuu for sharing

kalau teringin makan je la. cuma makan untuk lepaskan rasa teringin tu je. jangan makan banyak2.

2y ago

ouh okayh, pahammm... tengkiuuu