Makan meggie

Kalau trimester , makan meggie boleh ke??? Serasa nak makan meggie kari yg jual dkt 7e tuu skrng ni.

31 Balas

untuk hilangkan teringin boleh . jangan berlebihan ya. masih perlu jaga baby .

blh ja,msa ank slung dlu smpai bersalin mgi ja yg berselera utk sy mkn...nsi kurg..

2y ago

Anak kuning tak. Org2 kata kalau makan Maggi anak kuning

sama la .sy pn asyik nak maggie je .x maggie, nak mee . dn buah2. tu je. 😌

2y ago

hehehe, kalauu sayaa asal kn mknn tu berkuah..

kalau rasa teringin,mkn je la sis.sekali tu je.jgn pula setiap minggu.

sy msa mula2 prgnant mkn megi. sebab tu ja mknan yg boleh masuk tekak.

sya dri 28 week smpai skrng 34 week tak dpt mkn donat gula

2y ago

mungkin la kot Amin

buang dlu air lilin...sbulan skli ok la jhn sllu

Tu je sy boleh mkn skang.. Dilema btl

2y ago

takpee takpeee.. goodluckk mummyy, in sha Allah takdee pape

bole, tapi makan berpada2x je.

boleh mkn tp jgm amalkn sllu yer..