Boleh makan Meggie

Hai mummy semua nak tanya la kita trimester pertama boleh makan Meggie ke teringin sesangat #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

Saya dari pregnant first saya makan megi. Yg 2nd nie haritu makan Ramen family mart tu alhamdulillah okay. Tapi tula lepastu mula laa sakit perut. Jenis perut tak tahan pedas😂😂. Boleh makan sis. Buat rasa2 je

saya makan maggie sepanjang pregnant sebab tu je yang bagi selera makan😅 so far takde pape effect. alhamdulillah baby keluar sihat.. tapi ikut atas badan orang jugak. klau teringin sangat, rasa sikit2 je

9mo ago

boleh ehh sis.. teringin nk MKN tapi tuh la org tua² xbgi

Biasa org ckp x boleh .. Tapi kalau Puan craving sangat means.. Makan Sikit Jer. Contoh 1 pack.. U Makan Half Saje ☺️