Pujuk Isteri

Kalau suami buat silap, apa yang dilakukan untuk pujuk semula si isteri?

Pujuk Isteri
41 Balas

Kdg c husband dtg2 peluk cium ucap sorry sepantas kilat lepas tu sndri anggap selesai.. 😆 ermmm🤦‍♀️😂 atau bgi makanan mcm nips, sy pn cpt ja happy.. ermm.. tula x bole jg lama2 merajuk, sbb kdg tu husband x kuasa.. kita pn jgn la pjg kan merajuk tu.. nnti betukar, kita pula yg kena pujuk dia.. hmm..

Klu suami buat silap then minta maaf besungguh2 dgn ikhlas. Maafkan je la.. Kadang Hal kecik2 pun boleh gaduh2.. Lagi2 masa pregnant Ni.. Memang IBU2 sensitif Sgt.. Tpi jgn la ego memanjang2 kedua2nya.. Lebih baik diamkn diri. Jgn betekak.. Perbaiki diri masing2... 💞🌺❤️🤰🏻

Suami selalu tanya apa salah dia, kenapa marah. Lepas tu suami mintak maaf & peluk sampai saya reda. Selagi saya tak okay, dia akan pujuk. Tak pun dia tanya teringin nak makan mana mana ke, hahaha nak amik hati balik la katakan

Suami sy akn pujuk tp amek ms yg lame gak..1-3 ari cmtu,sy plk geram ngn diri sy sndiri..sng sgt dipujuk!dia belikan choc cadbury kt 7e je sy da ok,dia beli ketiaw adik kt wangsa maju tu je sy da ok..ish geram la 🤣

Saya sejenis kalau dipujuk makin merajuk suami kuat pujuk tp ntah lah last2 gaduh je la mungkin ego saya tnggi haha so tanak hadap muka kelat saya jangan cari pasal 🤨

Mula2 suami diam, masih jugk kita merajuk, baru datang minx maaf sambil peluk cium..hmmm..sejuk jugk la hati ni..pastu dia buat mcm xde ape yg jadi😌

Slalunya cik somi belikan makanan then mnta maaf smbil hulurkan makanan..sbab dia tau kita suka mkanan😂then dia kawankan kita mkan smpai kenyang

slalu saya fikir balik apa silap saya, amek masa rede kan perasaan sendiri..n slowtalk dengan suami...cuba saling memahami😔

dia akan buat lawak atau ajuk Cara sya merajuk . bila dh ketawa mmg tk nk majuk balik 😂😂

Selalunya dia akan pujuk byk kali then bila sy xrespon dia pulak yg merajuk.. 😂😂