Perlu lewatkan tarikh period ke

Kalau semasa buat buku merah doktor tanya bila last period..nak bagi tarikh betul atau pun nak lewat kan trikh nya??#1stimemom

31 Balas

Bagi tarikh betul ya. Lagi bagus kalau you ada download app period monitor, tiap kali you update regular period you every month boleh tengok balik bila your last first day period you (LMP = Last Menstrual Period) . Banyakkan cari bahan bacaan tentang pregnancy & tiap kali check up tanya je apa2 yg nak tahu dari doctor & nurse. Moga dipermudahkan.

4y ago

Terima kasihh awakk