sakit perut mcm sengugut? 29 minggu

sy skrg 29 minggu mngalami sakit perut mcm rasa sengugut bile mengereng, tapi bile telintang baby active jee gerak2 n kurang skit kt perut tu kpe ye? #pleasehelp #bantusharing #1stimemom

4 Balas

ha ah cya pun tengah alami...da tnya nurse kk..selagi tda terlalu sakit tda turun darah dn klo ubah posisi dy akan hilang tu adalah contration palsu...tpi klo kerap dtng dlm msa sehari dn makin sakit bla ubah posisi pun sama jga boleh lr trus ke hospital ya sis....

sama sis sy dah 30 weeks rasa sakit mcm senggugut pastu sakit pinggang

prut nk mmbsr sis..lau sis x slse rjuk doc trus nti ye

sama sis. tu tanda bersalin ke sis. mohon n reply

2y ago

Sy tgh rasa ni. 34eeek