Perut cramp macam sengugut

Salam saya nak tanya.. normal ke kalau kita sakit cramp macam sengugut selepas bersama suami ? sakit tu sangat sangat lepastu pinggang saya pun sakit.. #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

Kalau suami lepas dalam normal sbb air mani lelaki ni mcm induce semula jadi. So before preg/semasa preg mmg akan rasa sakit sengugut tp xlama la dia akan redah.. klu psl sakit pinggang tu nak kena tngk bdan awk la, mcm mna postur semasa awk bersama tu. Tp klu selalunya awk brsama x prnh rasa bgni boleh je awk ke klinik tnya dr. Ni pndgan sy ikut pnglman sy, so sy rasa smua ni normal. Semua org x sma kn.

o