perut kecil

kalau perut kecik ni mmg org suka mengata n bandingkan ye?, sepanjang pregnant mesti ckp pasal saiz. padahal berat baby okay ,tapi bila bgtau , mcm tak percaya. takkan nak tunjuk muka baby. tak surprise la nanti.. lepas tuh yg paling terasa family sendiri pun duk mengata . siap tanya misi lagi sbb da 7bulan lebih tapi perut mcm 4bulan . kadang2x fikir positif ,kadang2x negatif sampai stress.

89 Balas

hi sis, jgn pedulikan apa org ckp ok? janji baby sis sihat dkat dlm 🥰

sama la sis ..takpe as long as bby sihat...sy bgtu bby kluar 3kg jgk😅

Peduli kan jlah sis.. Jnji mommy tahu anak dlm perut sihat sudah

abaikan je..buat bodoh je..yg mengandungnya kita bukan dia

xdelah..saiz perut xmenentukan pun..janji baby sihat

sya 39w tp org dok ckp perut macam 6 bulan 🙂🥲

abaikan. asalkan bayi dalam kandungan sehat.

perut besar pun kena ckp

Ignore je sis