18 Weeks

Kalau nak scan details minggu ke berapa sesuai?

9 Balas

depends on clinic tu mommy..mcm klinik yg sy buat details scan tu, diorg terima dr 20w-24w je..lebih dr 24w, diorg tak terima..sbb bacaannya tak accurate bila bby dah besar..better cnfirmkan dgn klinik tu dulu 😊

5y ago

Oh yeke? Xtau pula.. Bukan ke 28w baru leh tgk semua?

Saya baru selesai buat details scan. Sekarang baby saya 23 minggu. Alhamdulillah keseluruhan nya doktor cakap baby ok. Bagus details scan ni. Cek menyeluruh. (Dah nama pun details scan 😂).

kalau blh sblm 24w...mcm skrg awk 18w elok sgt dah kalau nk pi buat..

18 weeks dah boleh buat details scan

sy dlu scan detail at 18w

20weeks-25weeks

21 -25 weeks

21-22 weeks

22-28