HAMIL @ TIDAK

Kalau line kabur macam ni pregnant ka?

HAMIL @ TIDAK
37 Balas

Untuk soalan sis tu sis leh rujuk link yang dah TAp sediakan ni..harap ianya dpt membntu sis https://my.theasianparent.com/pregnant-test-line-kabur?utm_source=question&utm_medium=recommended

Sy klu test mcam ni kuar result.. mmg yakin positif. Simpan sendiri. Cuma berserah pada Allah.. doa bnyak2 dipermudahkan urusan dr pregnant sampai selamat bersalin.

Saya pn mcm tu..xthu lh sme ade btul atau tdak..sy rsau dn tkot nk berharap..hujung bulan ni check upt balik harap betul lah..doakn sya yee😅

Positif, kalau nak kepastian lagi tunggu lagi seminggu buat test upt lagi ,🥰 sy buat test upt sbelum date period naik dua line terang hehe

Ini mmg dah dikira positif.. Masa sy sebelum ini, 2x check tak terang.. Pastu kali ke3 mmg terang.. Kalau check kabur, mmg positif dah ada

5y ago

Pernah tak kuar darah mcm period lepas cek

Ulang sampai clear. Bg sy sbb sy beli jenis strip murah tu, buat sampai clear baru confident.

Tahniah sis..nanti sis try mnggu dpn in sya allah kuar double line yg pekat😊

Positif sis. Cuba test lagi seminggu mesti terang. Test pagi urine pertama

InsyaAllah pregnant, positive. Congrats 👏🏻👏🏻👏🏻

Positive..congrats, sy pun dpt result cm tu 2 bln lalu