nk tanya

Kalau lepas pantang 44 hari kene pantang bersama dengan suami 100 hari pulak ke..ada kawan cakap macam to..tapi saya tengok mak saya..ada anak kembar tahun.. lme to..kesan suami?

35 Balas

Saya ni bukan bekas mak org..bru kahwin bunting pelamin..umo ni bru bape..x salah tnye..tnye pn bb org yg sy tnyr knpe kne pntang 100 hari dia x jawap .setakat nk commen perli2 sy x hadap ya sis...so sy tnye care baik..jawap je baik2....