help me

kalau korang beli baju baby.. korang basuh guna sabun ape???

34 Balas

Mula-mula pakai Fiffy botol putih cap biru tu..now pakai ABD Pureen. Tapi prefer Fiffy lagi sebab bau wangi dan bau macam baby. ABD Pureen macam bau hospital..😂 kena topup dengan soflan

4y ago

yeke.. hehe..baik.. nanti saya carik

Tak guna sabun pun takpe. Rendam ngn air suam je pastu gosok baru lah kuman mati. Kalau nak guna sabun ade Fiffy,Pureen dll. Jgn guna dettol dulu ye. Sbb kdg2 baby ade G6PD.

Saye alhamdulillah dari ank 1st dulu mmg pakai sabun same je 1 fmly... kuat harimau,daia n dynamo.. xde pape iritasi pd anak2 saye

sy guna Sleek..guna air biasa atau air suam pun boleh tp sebab nak ada bau wangi2 sikit sy guna Sleek tu..hihi😊

Saya pkai Offsprings, sbb first baby, miang sikit kengkonon nk organic, natural based 😂

Sy pakai breeze yg warna putih tu.. baju anak bersih dan anak x allergic

Saya biasa basuh baju baby guna sabun Abd Pureen. Kalau tak guna sabun pun boleh

4y ago

Wlcm sis

Utk first time guna air suam je sis. Nanti baru guna sabun baju baby

Nappikleen baju bby lembut wangi je.. Harga pun x mahal mcm yg lain..

Boleh try sabun brand sleek. Wangii. Xtajam jugak pada kulit baby.