baju baby

hi asalamualaikum nak tanya baju2 baby bole basuh guna sabun baju kita atau kene beli sabun khas (yg jenama ABD tak silap) yg untuk basuh baju2 baby ? terima kasih yg jawab ❤

2 Balas

sabun basuh bju bby ade mcm2 jenama tapi yg bagus abd tu.. letak sikit je stain semua hilang.. sepatut nye memang kne pakai sabun khas.. kulit bby ngn kulit dewasa x sama.. chemical dlm sabun pn x sama kndungan.. tkot allergic or what..

2y ago

Cara guna sabun abd tu mcmna sis

Xboleh sis.. kene guna sabun khas utk baby..sy guna nappikleen bau sedap segar

4y ago

Botol kecik belas2 hrge dye