Lendir tebal kekuningan dan cirit birit- 37weeks 4days

Kalau keluar lendir tebal kekuningan agak banyak pd 37 weeks 4 days tu tanda bersalin ke? 1st time keluar tebal n byk. Pstu kerap cirit birit. Bulan puasa ni da 2x cirit birit. Sejak cirit yg 1st tu sy x puasa da. Tp still kena cirit td. Xd sakit contraction, xd skit pinggang lg buat msa ni. 2 hari lepas cek dr, dr kta bukaan jauh lg. Normal ke mcm ni. 1st pregnancy. Xd pengalaman.

3 Balas

Pglaman bsalin ank sulong sy dlu cmni sis. Seminggu sblm bersalin cirit birit smpai lost byk weight.. dh jaga mkn pn stil buat hal.. maybe tanda2 nk bsalin jgk tu sis mcm sy dlu

lendir kuning pekat terus pergi hospital .. pastikan kira berapa lama contraction datang 20minit atau 12minit kebawah ...

3y ago

saya contraction ada .. jalan dah buka 1cm dari 16/4hari tu baby je tak mau keluar .. hari ni check jalan lagi 😇 semoga ada bukaan lagi amin ya Rabbal Alamin ..

Kalau nak bersalin lendir macam putih telur pekat bercampur darah