Cirit birit dan loya

Hai ibu² .. saya dah 37 weeks .. kebelakangan ni selalu kene cirit birit n loya² .. tu tanda² nak bersalin ke ? .. masa anak 1st xde pon kene cmni .. tau² kene contraction je .. yg 2nd ni lain sikit 😅. Boleh tak kongsi pengalaman ibu²

1 Balas

Saya pon tak sure la sis, tapi ada jgk dgar tanda2 nak bersalin hujung2 tu bnyk berak tak kisah cirit ke apa. Sis tak lama lagi tu menunggu hari🤲🏻 moga dimudahkan segalanya ye sis🌹