Cirit birit 37 weeks

Assalamualaikum nak tanya normal ke 37 weeks ni cirit birit? Dari semalam perut sakit sgt 3-4 kali pergi toilet. Ada time dia keluar ada time taknak keluar, tapi kalau datang time sakit tu sampai berpeluh2. #pleasehelp #firstbaby #advicepls #FTM #firstmom #ingintahu

2 Balas

sama sya sis 37 minggu.. bru lps blk dri k.k.. nk terus g keje. skali perut lain mcm. lps tu berpeluh2.. nk g toilet. kluar mcm kne cirit birit lak.. terus x jdi g keje. hbs dh g toilet 3x 💆😭

sama la sis , saya 2 hari dh cirit birit keluar laju mcm air je . saya baru 35w . nk duduk atas jamban tu pun rasa sakit keliling pinggang n ari2 .