Lendir tebal kekuningan dan cirit birit- 37weeks 4days

Kalau keluar lendir tebal kekuningan agak banyak pd 37 weeks 4 days tu tanda bersalin ke? 1st time keluar tebal n byk. Pstu kerap cirit birit. Bulan puasa ni da 2x cirit birit. Sejak cirit yg 1st tu sy x puasa da. Tp still kena cirit td. Xd sakit contraction, xd skit pinggang lg buat msa ni. 2 hari lepas cek dr, dr kta bukaan jauh lg. Normal ke mcm ni. 1st pregnancy. Xd pengalaman.

3 Balas

Kalau nak bersalin lendir macam putih telur pekat bercampur darah