Cirit birit

Saya nak tya, sya pregnant anak 1st. Da masuk 38w slrg, 2 3 hari ni sya kerap cirit birit. Padahal pemakanan sya semua dari rumah. Sya xmakan luar. Kenapa yaa sya kerap cirit birit skrg? Susu pun da lama sya amalkan , xperna pula kena cirit birit mcm ni. Ni tanda2 sya nak besalin ke?

3 Balas

Sama sis, saya masa 36w dulu kerap cirit yang memulas macam contraction, masuk 38w muntah muntah pun sakit perut jugak. Tu memang tanda nak bersalin dah dekat

Sama nan sy, kalau tak cirit birit mesti muntah

mmg normal tu sbb bby makin menekan ke bwah☺️

3y ago

xselesa sis, memulas2 perut. smpai sya takut nnti kepala baby keluar ke apa. sebb urge dia tu smpai sya nak meneran2.