Boleh Ke Scan Untuk Kepastian Dan Langkah Berjaga2?

Kalau ikutkan apps ni, kandungan sy dah 3weeks. Sbb sy letak tarikh pertama last period. Kalau sy nk g scan untuk Kepastian boleh ke mommy2 semua? Upt putih sy test petang smlm lepas baca panduan test upt untuk siang hari kat fb. Yg biru sy test pagi tadi, kencing pertama lepas bangun tidur. Sy last period hari nikah. Tanda2 macam breast sensitif, cepat semput even makan skali pon, rasa nak kentut selalu, loya tekak, perut rasa kembung, asyik nak tidur je dan krem betis dah ada. Mohon pendapat mommy2 semua. Jgn kecam yaa ? First baby ?

Boleh Ke Scan Untuk Kepastian Dan Langkah Berjaga2?
23 Balas

better tunggu minggu keempat baru nampak kalau scan sis .. n nanti try UPT lagi untuk double confirm .. tahniah ya moga ada sinar utk dpat baby cepat ♥️♥️

4y ago

Haah. Period sy dalam awal bulan ni. Klau hujung mggu depan tak datang juga, InshaAllah ada 😁ada lg tu UPT untuk test minggu depan pula. Btw, terima kasih ya 🥰