Scan Tk Nampak

Kalau ikut kn 7w tpi kantung je besar, janin tk nmpk lagi.. Nk positif kn diri tpi terbawak2 rasa takut.. Takut kecewa.. Siapa ade pengalaman mcm ni.. Bolh share tk.. Tq

Scan Tk Nampak
48 Balas

11 week keatas Bru nmpk janin, inshaa Allah Ada tu slg xpndrhn apa2, smga ada rezeki

4y ago

Insyaallah tq sis

saya 9w baru nampak janin. insyaAllah nnt rescan balik. doa yang baik2. 🥰😘

4y ago

Insyaallah tq ☺️

Insha allah. Ada.. Pikir positif je.. Kalau risau jugak cuba scan ikut bawah

4y ago

Ini scan yg terbaru ikut bawah.. Doc kate nmpk kantung.. So tnggu 2mnggu lgi.. Harp tk de ape

Sy pun mcm tu, tp skrg xde bleeding npe.. Doakan. Sy.. 😭😭😭

4y ago

Ramai ckp 10w ke atas bru nmpk.. Doa yg baik2.. Tpi klu ade bleeding tu kne gi hospital trs sbb mungkin kandungan tk jdi.. Tpi klu tk de pape tu insyaallah ade tu rezeki

7minggu masih awal.. Nti dh 10minggu keatas baru nampak.. Insyallah

4y ago

Insyaallah moga smue baik2 je

Baru lagi ni. InsyaAllah lagi skali scan mesti nampak. Tahniah💛

4y ago

Insyaallah terima kasih sis

InshaAllah. Ada rezeki awak. Jangan risau and stress okay

inshaAllah doa banyak2 nanti 10-12 minggu mesti nampak 😬

4y ago

Amin tq sis

Sy 6minggu 6 hari dh nampak jantung

Mc awl lg tu mom.. mmg blm npk lg.. sy dlu pn bgtu jg

4y ago

Oh yeke.. Harap sye pon mcm tu lh.. 30hb ni scan lgi