Hb rendah

Kalau hb rendah, ada possibality beranak awal ke? Anak yg ke5 tp blm pernah experience mcm ni, asij kena ambik darah je ni lately. Ubat mkn cam biasa. Makan pun selera je, tambah2 musim pkp ni?

1 Balas

Sy pn HB low.. alhamdulillah bsalin on time.. tp doktor nasihatkn jgn selalu letih (sy buat kuih).. & mkn ubt mcm doktor suruh, klu x mmg ubt xbkesan.. mkn vit iron 30min sblum mkn & mnum dgn jus.. klu HB low smpi bsalin, nti xde tenaga nk push.. hrp jwpn nie mbantu.. 😊