BABY MAKAN UBAT TAMBAH DARAH SELERA MAKAN KURANG

Salam, ada tak baby mommies kena makan ubat tambah darah? Macam mana selera makan anak mommies? Saya perasan anak saya mcm kurang selera makan dia bila start bagi makan ubat ni. Risau tapi hb anak rendah. Ubat tambah darah ni hospital yg bagi ye

1 Balas

mcm saya, saya beli maltofer, lepas tuh bagi dia vit. naik selera juga. sbb anak saya mmg dari start makan jenis susah sgt makan, makan sikit, sbb tuh hb drop. tapi lepas bagi so far tgok selera dia better la, even makan sikit tapi kerap.

2mo ago

sblm ni ada bagi, tapi lepas tuh tukar lain sbb tgok tak mjadi kt anak + anak tiap kali bagi drop tuh mesti nges sbb rasa dia tuh. lepas tuh cari yg lain, nampak prubahan, tapi diorg suruh tukar pakai appeton yg lysine pula, dari anak nampak selera sikit tuh, terus jadi balik, mmg guna vit. tuh balik la, sbb anak serasi dgn yg tuh, rasa pun sedap.