Kalau doc scan baby tpi xnmpak pape lgi itu normal ke?? Baru 2 minggu

24 Balas

2 minggu baru nak menjadi telur sis. selalunya orang scan 8, 9, 10 week keatas. tuu pun ikut badan ada yg tak nampak lagi 10week tuu. sis kalau dapat tau mengandung terus inform pada kk terdekat bukak buku. nanti nurse bagi tarikh untuk bukak buku dan sahkan pregnancy awak.