nak tanya

Kalau bersama suami time pregnant ni memg akan rasa senak sikit and rasa pedih ke dekat laluan masuk lepas tu? Rasa mcm menyesal jugak la bersama smlm tp nasib tak bleeding ??

1 Balas

Buat pelan2 ok je. Mmg mula2 sakit tp kejap je. Lama2 syok pula hihi. Antara kelebihan ialah nanti bila bersalin mudah sikit baby nk keluar. InsyaAllah

5y ago

Tapi tu lah baru 12w 😩 itu yg risau. Terus husband mcm takut dah. Banyak kali dia tanya ok ke tak 😔