nak tanye

Hi semua. Nak tanye la. Normal ke kalau time pregnant and bersama suami ade rasa sakit dikemaluan? Ke sebab dah lama tak bersama. Kami dah tak bersama hampir 3bulan sbb saya macam ngeri.tQ.

2 Balas

Sy xsure if its normal or not. Tp sy pun pnh lalui sb sy pun jarang sgt sgt bsama suami. Bila bersama, rasa mcm perit, ngilu tp waktu mula2 kehamilan. Now dah ok. Sy pnh baca yg kehamilan turut mempengaruhi kelembapan semula jadi faraj kita tp if sakit tu berterusan n berpanjangan, better u see the doc.

Mungkin normal sis, sbb sya pun pernah rasa hal yg sama, masa kandungan sya msuk 28weeks selalu rasa sakit bahagian bwah. Lgi2 slepas brsama suami. kdg x than sakit sgt...