Pengalaman Pertama

Kalau bby mengeras, sakit belakang n bwh perut pun sakit tanda nak bersalin ke, darah turun tp sikit setompok, kerap g buang air kecil, kaki pun dah bengkak sangat.. . Saya x de pengalaman br anak sulung... Saya br 33minggu 5hr..

2 Balas

Mcm sy dh 35 minggu n anak sulung dh Ada tanda2 tu semua tp darah or air ketuban x turun..doc ckp yg tu contraction palsu...mcm awak dh turun darah even skit so kena bertanya dgn yg lbh Arif lg la..