Kerap mengeras masuk 33minggu

Salam ibu2.. Mahu Tanya perut kerap mengeras smpi sakit belakang kenapa ya??.. tp tiada tanda2 lg nak bersalin.. Skrg suda masuk 33minggu

Kerap mengeras masuk 33minggu
1 Balas

Kerap mengeras dlm jarak dekat ke? Kadang boleh jadi brixton hicks tu, selalunya kalau dah 3rd trimester akan terasa fake contraction tu. Selagi tk ada turun tanda atau badan rasa lain mcm tu tk payah pergi hospital lagi. Lepas tu ni cuma teguran sbb kt sini pun ada lelaki. Tunjuk baby bump mcm ni dikira aurat. Maaf kalau tersinggung.