Kerap buang air besar tanda dah dekat nk bersalin ke?

Salam..hi..sy br 32weeks..tp dah start kerap buang air besar.hari2 buang n kdg2 sehari 2-3 kali kalau mkn banyak.ada org ckp tu tanda dh nk beranak,tu dia nk kosongkan perut bg bersih.btl ke?tp sy br 32weeks..adakah normal?or mmg tanda nkbersalin awl.tolong bg pendapat. #1st time pregnancy

2 Balas

Dah scan ke baby boy or girl.. Biasa klau baby girl.. Kmungkinan boleh bersalin awal.. 3 mnggu awal atau 2 mnggu awal..klau bby boy pulak biasa ya momies bsalin ckup due or lebih due

5y ago

Baby boy..jd,mmg normal la dah above 30weeks kerap buang air bsr ye sis?

Sy drp 28w makin kerap membuang, 3-4 kali sehari.. skrg dh 35w..

5y ago

Alhamdulillah..sdp ati sket bila sis ckp gtu..hehe tq yer