Pelik ke?

Kalau awal pregnant ni nk gosok gigi mual ? Kulit muke kering gile .. Bibir kering ? Help me

44 Balas

Norml sis.. Dulu msa ank kedua,saya asal berus gg msti munth.. Last2 guna ubt gg ank. Hihi sebab rasa manis.dah msuk 3 buln bru ok Kulit memng kering juga n lgi teruk d perut timbul biji2 merah y byk. Ganti2 krim d bgi klnik x jln tetap byk seperti ruam. Selps besalin saja x smpai seminggu gitu hilng sendri pula.