Tak sedap ulu hati

Kalau anak dh habis vaksin hingga 2 tahun,,klu sy x follow up untuk timbang berat boleh x?atau ada apa² msalah,sebab sy x da Masa nk ambik cuti Hari biasa untuk itu saja,nk tukar date sabtu@ahad nurse ckp Tak boleh.

3 Balas

Emm memang ada yg tak cont checkup di kk selepas anak 2tahun. Tapi, ada juga yg sambung checkup di klinik swasta. Swasta tak kisah pun sabtu ahad pun boleh je. Cuma bayarannya mungkin agak pricey, dan service mungkin la tak sedetails kk. Saya takpasti.

pg je cucuk dkt private. kalau vaksin x lengkap nnti nk msuk sekolah leceh.

12mo ago

tulah nk bg cukup vaksin tu ja,,,takut klu x follow up timbang berat lpas 2 thun ada msalah lain,klu x dak mslah,ok laa..

Boleh, selepas 2 tahun tu dah tak banyak dah appointment kan.