Tak sedap ulu hati

Kalau anak dh habis vaksin hingga 2 tahun,,klu sy x follow up untuk timbang berat boleh x?atau ada apa² msalah,sebab sy x da Masa nk ambik cuti Hari biasa untuk itu saja,nk tukar date sabtu@ahad nurse ckp Tak boleh.

3 Balas

pg je cucuk dkt private. kalau vaksin x lengkap nnti nk msuk sekolah leceh.

12mo ago

tulah nk bg cukup vaksin tu ja,,,takut klu x follow up timbang berat lpas 2 thun ada msalah lain,klu x dak mslah,ok laa..