Mohon bagitahu apa yg patut buat😂

Kalau 2hari tak makan ubat tambah darah(iron tablet) & vitamin C takpe ke? Sebab lagi 2hari tu dah nak checkup. Ingat tanak amik ubat sbb nanti dia bagi lagi ubat masa checkup😅 kena amik jugak ke atau takpe je utk tak makan utk 2hari tu? Huhuhu

5 Balas

Sy slalu ubat berlebih sampai tarikh cekup. Kalau ubat tu habis sis mknla mkann yg byk sumber vit c, iron semua tu mcm jambu, daging, syr hijau. Tp seeloknya amikla ubat mane tau boleh trs cek up hr tu kan xperu pegi lg nti

2y ago

Itulah lepasni saya mintak je lagi ubat time checkup even baru amik. Biar lebih jgn kurang😂