Vitamin C Habis

Salam semua.. nak tanya if vitamin C yg dapat dari klinik dah habis perlu beli sendiri di farmasi or pergi klinik minta ubat ye? Sebab last checkup haritu tiba2 nurse tk bg kertas utk amik ubat mcm selalu bagi masa checkup🤣 tapi dia tanya ada lagi tak masatu, cumanya tak dibagi kertas ubat utk amik ubat baru.. #pleasehelp

2 Balas

masa nurse tu mmy cakap apa? kalau ubat tu tak cukup untuk sampai tarikh seterusnya,mmy cakap je,ada tapi tak cukup untuk sampai minggu depan. ini contoh. dan kalau nurse tak bagi kertas untuk amik ubat,mmy bole ingatkan. kot nurse tu terlupa..😅

2y ago

Tulah haritu terlupa nak sambung ayat tapi tak cukup tu hahahahahahah🤣 last2 tak dapat selalu nurse tu ingt sendiri ni dia tanya lpstu terus tutup buku cakap “itu saja”🤣 jadi kena beli sendiri ke ye?🤔

mintak jer ngn nurse sis sy ape² vitamin yg kk bg kalau dah tggl sikit akn mnta jer ngn nurse 🤭

2y ago

Itulah patutnya elok gitu tpi haritu ttbe mulut rasa terkunci hahahaha😂😂