Persiapan bersalin

Kalau 2 beg dan satu bakul untuk persiapan bersalin banyak sangat ke ? 1 beg baby . 1 lagi beg ibu dan bakul untuk persiapan makanan .

25 Balas

suami xboleh naik ward even waktu melawat dan xboleh teman time beranak bagi kerajaan atau semi lar...tapi klau 100% swasta boleh jer teman dlm ward

4y ago

Ikutkan sebelum covid mmg boleh jer teman di ward dan LR tpi sejak covid mmg rules mcm tu... Jadi sedialah fixikal mental selepas bersalin atau sedang meneran nk keluar baby mmg suami tiada dan xdpt berada disisi...dh naik ward pon xboleh melawat...apa2 brg pass pada gaurd sahaja..naik ward hanya bila kita nk keluar dri hospital(bila dh dibenarkan pulang)...time tu suami akan naik ward utk ambil surat dan bawa kita